Ole.fit avaa Lohjalle

Nyt se on julkista! Ole Fit-Lohja avaa uuden kuntosalin entisen Tanhuhovin tiloihin aivan Lohjan keskustan kupeeseen elokuussa!

Vanha Tanhuhovi saneerataan ja sen ympärille rakentuu viihde- ja urheilukeskus, jonka osaksi Ole Fit-kuntosali tulee upeilla Salterin laitteilla, hieronnalla ja personal trainer-palveluilla varustettuna.

Tanhuhovi on kuuluisa Suomen parhaaksi kehutusta 700m2 kokoisesta tanssilattiasta, jossa tullaan järjestämään elämyksellinen ryhmäliikunta. Tanssi ja Tanhuhovi ovat aina kuuluneet yhteen, siksi jatkossakin iso osa ryhmäliikunnasta tulee olemaan hyvin tanssipainotteista, mukana myös ihan puhtaita tanssikurssejakin lattareista lavatanssiin. Ohjaajana toimii SM- ja MM-lattioillakin meritoitunut huippuopettaja Jouni Uosukainen, jonka opetusta pääset maistamaan Ole Fitin kesäjumpissa jo nyt kesällä Aurlahden rannassa maksuttomasti kesäkuussa:

27.6. klo 17.30 Ole Fitin kesälattarit
29.6. klo 17.30 Ole Fitin Summerjam
11.7. klo 17.30 Ole Fitin Kesälattarit
13.7. klo 17.30 Ole Fitin Summerjam
25.7. klo 17.30 Ole Fitin Kesälattarit
27.7. klo 17.30 Ole Fitin Summerjam
1.8. klo 17.30 Ole Fitin Kesälattarit

Tunnit ovat kesäkuussa kaikille ilmaiset, ja heinäkuussa jäsenille ilmaiset. Jäseneksi voit helposti liittyä jumppien yhteydessä. Muilta 8 euroa kerta. Lapset, eläkeläiset ja eläimet ilmaiseksi mukaan.

Ole Fit-Lohja sijaitsee ihan Lohjan keskustan kupeessa osoitteessa Raviradankatu 64, 08700 Lohja, johon on helppo tulla moottoritietä pitkin myös kauempaakin. Kuntosalin asiakkaille on ilmainen parkkipaikka.

Tartu avajaistarjoukseemme: ensimmäiset 6 viikkoa 19.95 euroa! Linkki verkkokauppaan: https://olefitlohja.mycashflow.fi/

olefit #olefitlohja #uusikuntosali #puistojumpat #ryhmäliikunta # personaltrainer #liikunta #voimailu #kuntoilu #oheisliikunta #tanssi #tanhuhovi #lavatanssi #lattarit #liikuntakeskus

Jätä kommentti