Factory by the Lake Lohjalla elokuussa ensimmäistä kertaa

Factory By The Lake – FBTL festivaali järjestetään Lohjalla upeassa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla, joka on aiemmin ollut suljettuna yleisöltä. Festivaalialue sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa ja matkaa Helsingistä on reilu puoli tuntia. Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobandejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille.

Maksuton festivaalialue

Festivaalialueelle on vapaa pääsy, joten kuka tahansa voi nauttia tapahtuman monipuolisesta tarjonnasta. Alueella esiintyy nuorisobändejä, tarjolla on taidetta ja kulttuuria, sekä monipuolinen ruokatarjonta ja juomavaihtoehtoja. Lapsille löytyy runsaasti tekemistä, mikä tekee tapahtumasta koko perheen elämyksen. Lisäksi on erillisiä maksullisia konsertteja, joissa esiintyvät tunnetut artistit.

Saara Aalto

Monipuolinen laulaja Saara Aalto esiintyy torstaina 23.8. Factory By The Lake -festivaaleilla Lohjalla. Hänen konserttinsa sisältää mukaansatempaavia musikaalisävelmiä ja Antonín Dvořákin yhdeksännen sinfonian ”Uudesta maailmasta”. Tämä romanttinen ja unohtumaton konsertti, jossa Saara Aallon upea ääni yhdistyy Lohjan kaupunginorkesterin sovituksiin, on kesän taianomaisin keikka.

Anssi Kela

Anssi Kela esiintyy perjantaina 24.8. Factory By The Lake -festivaaleilla Lohjalla. Hänen settilistansa sisältää tunnettuja hittejä, kuten ”Mikan faijan BMW”. Kelan keikalla kuullaan myös Lohjan kaupunginorkesteri, mikä tekee esityksestä poikkeuksellisen. Tämä ainutlaatuinen kokoonpano ja tehdasmiljöö takaavat ikimuistoisen illan.

Cledos

Multiplatinaa striimannut Cledos esiintyy perjantaina 24.8.2024 Factory By The Lake -festivaaleilla. Hänen karismaattinen esiintymisensä ja laaja tuotantonsa eri genreissä tekevät keikasta räjähtävän kokemuksen. Lohjan kaupunginorkesteri on mukana järjestämässä keikkaa, mutta Cledos esiintyy ilman orkesteria. Tämä esitys takaa illan, jota et ole vielä kokenut.

Festivaalialue

Tapahtuma-alue muodostuu Pitkäniemen tehdasalueen upeasta miljööstä ja järviympäristöstä. Festivaalialueella on useita pieniä tapahtumapisteitä ja sisätiloissa sijaitseva esiintymislava. Alueella on laaja ravintolatarjonta, laadukkaat anniskelupisteet ja oheisohjelmaa tarjoavia myyntikojuja. Käytössä on kierrätyspisteitä ja tallentava kameravalvonta.

Ruokailu

Alueella on monipuolinen ruokatarjonta, joka ulottuu thaimaalaisesta ruoasta paikallisiin grilliherkkuihin. Tapahtumassa huomioidaan kestävän kehityksen periaatteet. Ruokapisteitä ovat muun muassa Nummela Thai Kitchen, Lohjan Grillimestarit, Wild Taste, Deli Bakers, Aurlahti Rantakafe ja Pure Experience.

Juomat

Anniskelualueilla pääset nauttimaan paikallisista juomatuotteista. Juomavalikoima sisältää viinejä, cocktaileja ja paikallisia panimotuotteita. Alueella on myös alkoholittomien juomien piste. Juomatuotteisiin lisätään pantti, mikä varmistaa juoma-astioiden uusiokäytön ja siistin festarialueen.

Vesipisteet ja turvallisuus

Festivaalialueella on vesipiste, josta voit täyttää oman pullosi. Tapahtuma on yksi Lohjan isoimmista yleisötapahtumista, joten alueella on järjestyksenvalvojia ja ensiapuhenkilökuntaa. Suurempien keikkojen aikana saattaa esiintyä ruuhkia, joten saavu ajoissa. Festivaalihenkilökunta auttaa sinua paikan päällä.

Ohjelma

Perjantai 23.8.

  • klo 17.00-19.00 Ulkolavalla, The Voice Of Finlandista tuttu Marko Turunen (vapaa pääsy)
  • klo 19.00-21.00 Päälavalla, Saara Aalto – musikaaleista uuteen maailmaan -konsertti (liput Netticket)
  • klo 21.00-23.00 Ulkolavalla, eri esiintyjiä kuten Lohjan oma rokkikukko Tommi Fäldt

Lauantai 24.8.

  • klo 11.00-15.00 Monipuolista ohjelmaa ja tekemistä lapsille yhteistyössä Nuori Lohja
  • klo 12.00-14.00 Päälavalla, Lohjan nuorisobandien parhaimmistoa (vapaa pääsy)
  • klo 15.00-16.00 Päälavalla, Cledos (liput Netticket)
  • klo 17.00-20.00 Ulkolavalla Olli Hartonen (vapaa pääsy)
  • klo 20.00-22.30 Päälavalla Anssi Kela ja Lohjan kaupunginorkesteri (liput Netticket)

Jätä kommentti