JIPPII-MUSIKAALI ”MAAILMAN YMPÄRI” LOHJALLA

Sadan esiintyjän suurteos

Haluaisitko matkustaa maailman ympäri? Siihen on oiva tilaisuus sunnuntaina 28. tammikuuta Lohjan Laurentius-salissa.  

Koko perheen musikaali Maailman ympäri on Jippii-kuorolaisten ja -muusikkojen suurteos, jossa esiintyjiä on peräti sata. Musikaali kertoo kolmesta lapsesta, jotka lähtevät kiertämään maailmaa laulaen ja ilosanomaa kertoen. Matkalla sattuu ja tapahtuu, laulujen lomassa koetaan jännittäviä asioita ja iloisia yllätyksiä. Esityksessä raikuvat iloiset Jippii-laulut. Mukana matkassa on Uudenmaan Jippii-kuorolaisia, myös Lohjan Tähtöset ja Nummelan Visertäjät -kuoroista. Noin 15-henkinen orkesteri koostuu musiikin ammattilaista.

Musikaali juontaa juurensa 25 vuoden taakse Jippii-lapsikuorotyön alkumetreille. Silloin esitetty Jippii-lähetysnäytelmä on musikaalin käsikirjoituksen pohjana. Työn alussa ei ollut Jippii-kuoroa tai -orkesteria, lapsilaulajia oli kolme.

Tähän mennessä Jippii-lauluja on sävelletty ja äänitetty pitkälti toista sataa ja käännetty yli 120 kielelle. Suomessa Jippii-kuoroissa on laulanut tuhansia lapsia ja kuoroja on syntynyt eri puolille maailmaa.

Maailman ympäri -musikaali esitetään Laurentius-salissa sunnuntaina 28.1. klo 17. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Esitystä ovat järjestämässä useat Lohjan ja Nummelan seurakunnat yhdessä Jippiimission kanssa. 

Maailman ympäri -musikaali su 28.1. klo 17, Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6.

Riemullisen musikaalin teemana on yhteys yli rajojen ja lähetystyö. Esitys tarjoaa reippaita lauluja, värikkäitä pukuja ja hienoja tansseja. Mukana matkassa on lähes sata esiintyjää, 7–18-vuotiaita Jippii-kuorolaisia ja kristillisten koulujen oppilaita. Joukossa tuttuja kasvoja myös Lohjan Tähtöset ja Nummelan Visertäjät -kuoroista. Käsikirjoitus Outi Rossi, ohjaus Katriina Junttila. Vapaa pääsy.

Kuvassa pääosien esittäjät Nooa Niemelä, Tessa Isoaho ja Seela Kankaanpää.
Kuvassa pääosien esittäjät Nooa Niemelä, Tessa Isoaho ja Seela Kankaanpää.

Jätä kommentti